Прочитај ми чланак

Моника Белучи: Додик је шармантан и енергичан човек

0

Моника Белучи је данас око 13 часова слетела на аеродром у месту Маховљани у близини Бањалуке.

Италијанска глумица се у Палати републике састала са председником Републике Српске, Милорадом Додиком, а на аеродрому ју је дочекао Емир Кустурица. Одатле су се њих двоје упутили у Вишеград, а затим и на коначну дестинацију – Мећавник.

Италијанска глумица Моника Белучи пре неколико тренутака је стигла на фестивал „Кустендорф“, а са Кустурицом ће ускоро у Требињу снимати филм „Љубав и рат“ у његовој режији.

Једна од најлепших жена света, која тврди да се тако не осећа, нагласила је да јој то даје прилику да дуже борави у Босни и Херцеговини, да боље упозна земљу и људе… и да је сретна због тога.
 

Глумица, коју су поздравили бројни Бањалучани испред Палате председника РС, додала је да још није „средила прве утиске“ а за свог домаћина Додика рекла да је „шармантан и енергичан човек“.

Додик је поручио да је „велика част за Републику Српску да угости тако велику филмску звезду, али и директоре канског и мароканског фестивала“.

 – Ово је потврда да Емир Кустурица може да шири добре вести – каже Додик.

Режисер је, преносе локални медији, истакао да је посета познате глумице „дивна прилика“ за најаву његовог новог филма чије снимање почиње у мају и у којем ће главну улогу играти Моника.
 
– Драго ми је што ће и председник Републике Српке подржати и снимање овог филма, као што је и до сада подржавао све што радим – навео је домаћин шестог филмског и музичког фестивалу „Кустендорф“ на Мокрој Гори.

ВИДЕО  Кустурица дочекао Монику Белучи у Бањалуци:

 

(Танјуг)