Прочитај ми чланак

ДОЂИТЕ – ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ: Тенори XXI века први у Руском дому

0

Руски дом у Београду 5. јун 2017. у 17:30

Није тајна да су тенори одувек били и остали миљеници публике. Сваки тенор је изражајна натура, уметник који не жели да дели сценски простор. Увек је у главној улози и тражи максималну пажњу. Задивљујуће је, колико је одличних певача окупљено у једном пројекту. Осим тога веже их и искрено пријатељство.

Дмитриј Сибирцев – продуцент и музичар, успео је да окупи водеће теноре престижних московских и европских опера – Државни академски Бољшој Театар, Московски Академски Музички Театар „К.Станиславски и В. Немирович-Данченко“, Московски театар Нова Опера „ Колобов“, Московски театар „Хеликон-Опера“, LEIPZIG OPER (Немачка).

Године 2016. Арт-пројект „Тенори XXI века“ су обележили јубилеј. Више од десет година милиони поштовалаца музике имају могућност да слушају ове изванредне вокале, који се окупљају да би публици даровали лепоту у којој и сами уживају.

Више од педесет јединствених програма, више хиљада концерата и две хиљаде композиција различитих епоха, стилова и праваца, наступи на свим континентима.

КАДА СУ ОНИ ЗАЈЕДНО, МОГУЋЕ ЈЕ ДОЖИВЕТИ ВРХУНСКИ МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ!