Прочитај ми чланак

Влада смењује директорку “Поште”, долази Зоран Ђорђевић

0

Влада Србије требало би данас или наредне недеље да разреши са функције в.д.директора ЈП ”Пошта Србије” Миру Петровић, и то не због лоших пословних резултата већ одласка у пензију, пише "Блиц". На њено место највероватније ће доћи Зоран Ђорђевић, доскорашњи министар рада, о чему је први писао портал Нова.рс

Како пише “Блиц”, на тај начин њена готово петогодишња владавина, пуна скандала, штрајкова и незадовољства запослених, биће завршена али истовремено њен одлазак означиће и крај деветогодишње ПУПС-ове партијске контроле ове компаније, која је почела још 2012. године.

screenshot/youtube

Бивши министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић један је од ретких чланова прошле Владе за којег се и даље не зна којим ће се послом даље бавити, а како је портал Нова.рс писао најближи је избору за новог директора Поште Србије.

Ђорђевић је био министар у два мандата. Прво је постављен за министра одбране, да би у следећој тури заменио места са Александром Вулином и дошао на чело Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.