Прочитај ми чланак

Грејање на ТА пећ, квадрат 5.100 евра: Цене некретнина у Београду су прекардашиле

0

За стан од 60 квадрата у Максима Горког, на Врачару, траже ни мање ни више него 310.000 евра. То значи да је цена по квадрату 5.167 евра, и све би то било безболније да је некретнина реновирана или у лукс издању. Међутим, стање је потпуно изворно, и без обзира на саму локацију, чини се да је цифра ипак отишла предалеко.

У последње време, грађани Србије су навикли на високе цене квадрата и кирија, али и на необичне захтеве послодаваца, па ипак, чини се да изненађењима нема краја.

Иако се дуже време прича о томе да је само питање времена када ће тржиште некретнина кренути да се „хлади“, то се још увек не дешава, упркос томе што је за очекивати да потражња крене да пада, и то из неколико разлога.

Иако је Врачар годинама уназад „бисер“ Београда, посебно део око Храма Светог Саве, оваква цена некретнине с фотографија нам, ипак, говори да су цене постале „пренадуване“.

Foto: cityexpert.rs

Доступне информације о стану откривају да се налази на првом спрату, да је укњижена површина 54 м², да је у питању двособна некретнина са једним купатилом и једним мокрим чвором.

Има терасу, грејање је на ТА пећ, а година градње није откривена.