Прочитај ми чланак

БОГОЉУБ КАРИЋ: Дајте ми „Железару“, направићу чудо од ње!

0

bogoljub-karic

Бизнисмен и лидер Покрета Снага Србије Богољуб Карић тврди да може од „Железаре Смедерево“ да направи профитабилну фирму.

– Дајте ми „Железару“ и видећете какво ћу чудо да направим! Довешћу најбоље менаџере из Русије, Турске, Индије и у најкраћем могућем року у Смедереву ћемо имати профит – поручио је он у интервјуу за лист Информер.

Будући да је оптужен за организовани криминал, он је вољан да се врати у земљу, под условом да му се обезбеди „фер и поштено суђење“.

– Да ме не хапсе на аеродрому као последњег криминалца. одазваћу се не све позиве суда и одбранићу се од оптужби које су ми напаковали Динкић и Коштуница – казао је Карић.

Он тврди да упркос томе што га у Србији карактеришу „као некаквог мафијаша“, у овом тренутку на градилиштима широм света његова фирма запошљава 30.000 људи!

На питању с ким би радио на Железари, он открива:

– Већ сам о том послу разговарао са Лакшмијем Миталом. Он је Индијац, сувласник је највећег светског произвођача челика и званично пети најбогатији човек на свету. Моја породица је годинама пријатељ са његовом. И да вам кажем, он је спреман да заједно са мном уђе у „Железару Смедерево“. А ако неко на свету може да направи профит, онда је до Митал.

Откако је упао са дугим цевима у НБЈ, Динкић влада милијардерима

– Упамтите шта вам Богољуб каже, нема милијардера у Србији кога Млађан Динкић није направио или контролисао.

Откако је са дугим цевима после 5. октобра упао у Народну банку, па све доскора, контролисао је све токове новца у Србији.

Динкић и сада покушава да влада из сенке. А што га молим вас не питате шта зна о тајним рачунима у швајцарским банкама.

Питајте Динкића шта зна о томе – саветује Богољуб Карић.

(srbijadanas.com)