Прочитај ми чланак

Информер: БЕДНИК БЕДНИ! Богољуб Карић издао и Вучића!

0

Тајкун Богољуб Карић, човек који се све до пре неки дан јавно клео у председника и државу, издао је и Алексадра Вучића! Карић који је својевремено издао и Милошевића, Карић који је издао и оне са којима је после Петог октобра лоповисао по Србији, решио је сада да окрене леђа и овој власти!

Најгори од најгорих ниткова Богољуб Карић је на Твитеру подржао певачицу Секу Алексић која је претходно објавила слику са протеста хејтерске опозиције. Он је ‘лајковао’ објаву дотичне певачице и написао: ‘Сека краљица’!?!

Све је, дакле, сада јасно. А коме можда још није ваља га подсетити да је Карић протест хејтерске опозиције подржао баш на дан када су то учинили и шиптарски екстремисти из Приштине. Или се ваља присетити да је Карић не тако давно јавно говорио да му је Вучић спасио живот и да му као ‘спасиоцу’ редовно пали свећу и моли се за његово здравље!?!

За боље разумевање ове приче ваља знати и да је покојни Слободан Милошевић једном рекао да је око њега, док је био на власти, било много лоших људи, али је најгори од свих Богољуб Карић!?!