Прочитај ми чланак

АДРИЈАНА ЛИМА: Волим Србију и много ми недостаје! (Фото)

0

Adriana Lima

Српска снајка признаје да једва чека поново да дође у нашу земљу, у којој обожава људе, храну и све што је окружује.

Прелепа манекенка и “анђео” америчког бренда доњег рубља “Викторија сикрет“ Адријана Лима каже да једва чека поново да посети Србију, у којој воли све, од дивних људи, до прелепих пејзажа. Супруга Марка Јарића истиче да воли да буде и анђео, али и секси ђаволица, а то све зависи од доба дана и прилике. Признаје да напорно вежба и једе здраву храну месецима пре ревије.

– Требало је да и ја са супругом и ћеркама дођем у Београд. Нажалост, никако нисам могла да одложим пословне обавезе. Имала сам нове ангажмане које нисам смела да пропустим и због којих сам морала да будем у Лос Анђелесу. Веома ми је жао што нисам са њима дошла. Србија је прелепа земља са дивним местима, али још дивнијим људима, где мојој породици и мени увек пружају веома много љубави и топлине. Надам се да ћу ускоро моћи да дођем – каже лепа Адријана.

Adriana Lima

Секси лепотица открила је и свој рецепт за савршен изглед.

– Веома је важно да пазите шта једете када сте у овом послу, посебно пре ревије, и то неколико месеци. Али првенствено због здравља, људи морају да воде рачуна шта једу и колике су им порције. Битно је конзумирање доста воде, као и редовна физичка активност. Поред тога, важно је уносити мало угљених хидрата, једноставно успоставити баланс у исхрани – каже српска снајка.

Лима додаје да воли да буде и анђео, али и секси ђаволица, што зависи од ситуације и Србима поручује да јој недостају.

– Недостаје ми ваша земља и волим све у Србији – додаје манекенка.

(Телеграф.рс, фото: Танјуг)