СВАКА ЧАСТ ВЕСИЋУ: „Речни саобраћај“ у Београду, али аутобуски!

0

Возило на линији 37 пробијало се после поподневног пљуска кроз најмање метар дубоку воду кроз Поенкареову улицу. На све то, вода је надошла и у унутрашњост.

Могло би се описати у најмању руку као „речни саобраћај“ оно што су доживели путници у линији 37 овог поподнева недалеко од Панчевачког моста.

https://www.instagram.com/p/By5qgWXADBX/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Аутобус се од станице до станице пробијао кроз надошлу велику количину воде, али ту мука после обилних падавина не престаје.

Барем метар дубока вода је била напољу, па се све то прелило и унутра и бућкало. Уз кретњу четвороточкаша таласало је и запљускивало ноге. Срећа у несрећи – у том тренутку није било гужве, па су се путници некако спасли на својим седиштима која су на вишим местима.

Да није било летње обућа, сандала и балетанки, већа би и штета била са мокром обућом. Ипак, видљив је на снимку један мушкарац који је једва сачувао патике, док је старија жена у нижем делу аутобуса морала да држи ноге изнад воде како јој се балетанке не би намочиле.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!