Прочитај ми чланак

ШИРОМ БЕОГРАДА На полицијским возилима српске косовске регистарске таблице 1244 УН

0

Широм Београда, чак и преко пута полицијске станице „Савски венац“, на полицијским возилима налепљене српске регистарске таблице КМ, за Косово и Метохију.

Наиме, током свог обиласка „Београда на води“, ради прављена репортаже о прању новца преко подизања зграда у том делу српске престонице, уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић је приметио занимљиву ствар: на полицијским возилима, која су се, у петак 23 фебруара око 19:00ч, налазила преко пута паркинга полицијске станице „Савски венац“ преко службених регистарских таблица неко је прилепи српске регистарске таблице, са ознаком КМ, какве треба да су у употреби у нашој јужној српској покрајини.

Златановић, чим је приметио споменуту ствар упитао се, које то урадио, те је изнео, као претпоставку, да су то урадили и сами припадници МУП-а Србије, револтирани не само издајом Косова и Метохије, од стране режима Александра Вучића, већ и тиме што се преко пута њихове станице полуилегално налазе велика градилишта за које се сумња да су велике праонице новца сумњивог порекла.

А шта је још уредник Србин.инфо снимио током свог обиласка центра Београда, на Савскоме венцу, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.