Прочитај ми чланак

Поред толико особља ученик пријављује сам себе!? Да ли следе ригорозне мере?

0

др Јована Стојковић, психијатар по струци, коментарисала је на Твитеру данашњи злочин у школи и приметила неколико нелогичних ствари у овом случају, које су већини промакле.

„Кажу да се у приземљу школе поред обезбеђења, налази школска амбуланта, секретаријат, канцеларија директора и просторија за теткице. И нико није био на послу у 8:40 већ је убица „морао“ да пријави полицији сам себе?“, написала је др Јована на Твитеру.

Осим тога она је поделила и занимљиве коментаре појединаца попут:

„Следе мере додатног разоружања народа. Једини који ће поседовати оружје ће бити они који чувају власт и накарадни систем, поред малог броја цивилног становништва којем ће бити дозвољено поседовање“.

„Ретвитовала“ је и коментар музичара Владе Георгијева.

„Прије сто година је пушка у свакој кући висила код огњишта, па никад није дијете узело и убијало по селу! Него није било Тик-ток, ријалити, промоције насиља, пуцачких игрица, радио је прут и дјецу је васпитавао онај који их је и направио. Данас би дјецу да васпитава НВО“

Ивана Стојковић је изнела занимљиве податке о ригорозним законима од стране режима, који би  уследили „спонтано“ одмах након готово идентичног масакра у школи.

„Да ли знате да су сваки пут током масовне пуцњаве са жртвама у Америци доношени све ригорознији закони. Све пуцњаве су биле false flag операције, некада са правим жртвама, а некада без њих, али су медији уредно напумпавали жртве. Има још…. Полако са пљувањем“, написала је Ивана у низу од неколико коментара.

др Стојковић је констатовала шта је неопходно за „оздрављење“ школства и нације.

„Стопирати европске будалаштине о „правима детета“ и вратити ауторитет и одрешене руке родитељима и наставницима. Никакве корумпиране и безличне „институције“, непосредно окружење да се бави васпитавањем деце и постављањем граница: родитељ, учитељ, ујак, комшија, тренер…“, написала је на Твитеру.