Прочитај ми чланак

ПЕТИЦИЈА: Да се станови у Белвилу уступе угроженима у поплавама!

0

belvil2

Хумани грађани републике Србије покренули су онлајн петицију да се празни станови у насељу Белвил уступе угроженим грађанима који су остали без домова у страшним поплавама које су задесиле Србију.

Одавно је познато да лускузно новобеоградско насеље Белвил „зврји” празно, буквално, јер је ту велики број нових станова од којих ни половина није продата.

Паметни и хумани људи досетили су се сјајне ствари: покренули су онлајн петицију да се ови станови уступе угроженима!

– Молим вас да изађемо у сусрет људима којима је помоћ најпотребнија. Имајте у виду да некима од њих ово није прва непогода која их је задесила. Они немају одакле да граде живот испочетка. Ако можемо да им помогнемо, зашто то већ једном не учинимо?

Почеле су да харају тешке болести налик куги и жутици и нису нимало тривијална ствар. СТОГА АПЕЛУЈЕМО НА ГРАЂАНЕ ДА СЕ УЈЕДИНИМО КАКО БИСМО СТАНОВЕ КОЈИ СУ ГОДИНАМА ПРАЗНИ УСТУПИЛИ ОНИМА КОЈИ СУ ПРЕКО НОЋИ ОСТАЛИ БЕЗ СВЕГА! – наводи се у опису петиције, коју је за непуна два дана колио постоји, потписало више од 2.000 људи!

Чињеница је да ови станови годинама стоје празни, јер је наша земља у дубокој економској кризи и заиста нема ко да их купи. Они који су могли – одавно су то учинили.

Потпишите петицију! Помозите људима!

(Дневно.рс)