Прочитај ми чланак

Ово је осумњичени монструм са Звездаре, 8 година држао ћерку заточену у кади

0

Припадници Министарства унутрашњих послова трагају за Урошем Пашајлићем (38) из Београда због сумње да је извршио кривична дела насиље у породици, запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза.

„Молимо грађане уколико га препознају са фотографије или имају било какве информације о његовом кретању обавесте полицију на број телефона 192 или 011/2751-630“, навела је полиција.

Подсетимо, пре 4 дана дежурни заменик јавног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду је обавештен од стране полицијских службеника да је у ПС Палилула дошла Ивана Л. (47) која је пријавила насиље од стране невенчаног супруга Уроша Пашајлића (37), који јој је нанео видне телесне поведе.

Наиме, заменик јавног тужиоца је дао налог да полицијски службеници због хапшења осумњиченог оца насилно уђу у стан, обзиром да нико није отварао врата. Он није био у стану, али је пронађена девојчица старости 8 година која је одмах упућена на лекарске прегледе и смештена у Дом за незбринуту децу, одакле је пребачена у дечију клинику ради даљих детаљних прегледа, будући да је констатовано да је дете неухрањено и запуштено.

Фото: МУП

 

По налогу дежурног заменика јавног тужиоца одмах је расписана потрага за осумњиченим Уроша Пашајлића због сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици, потом Противправно лишење слободе невенчане супруге, као и да је извршио кривично дело Запуштање и злостављање малолетног лица и Кршење породичних обавеза у односу на дете.