НОВА ХРВАТСКА ХАЈКА: Јутјуб одбио жалбу Србин инфо! Удар на војску Србије?

0

Само неколико сати после уложене жалбе због цензурисане емисије и блокираног канала "Центар", у редакцију "Србин инфо" је стигао експресан одговор од "Јутјуба", по којем је потврђено да је пренета изјава министра одбране Александра Вулина о Јасеновцу и злочинима усташа над Србима - говор мржње!?

Неуобичајено брз одговор од стране „Јутјуба“, који се у оваквим ситуацијама некада чека и по месец дана, указује на то да су пријаве стигле од стране значајне институције, а не појединаца.

 

У светлу данашњих догађаја, када је делегацији Војске Србије и министарства одбране без икаквих разлога забрањен улаз у Хрватску, може се закључити и да је напад на наш канал због изјаве министра Александра Вулина, део организоване акције против министарства одбране Србије и Војске Србије.

Подсетимо, редакција „Србин инфо“ нашла се други пут у месец дана на удару хајке из Хрватске само због тога што у својим „Јутјуб“ емисијама износи истину о српским жртвама од усташког терора и доприноса српског народа у борби против фашизма.

Први пут, нашем каналу „Центар“, укинут је интервју са Драгославом Боканом, који је говорио управо о страдању Срба у Хрватској. „Јутјубу“ су стигле пријаве из Хрватске због ове емисије, која је затим цензурисана.

Пре неколико дана добили смо обавештење од „Јутјуба“ да су нам укинули емисију „Прелиставање“ уз образложење да смо прекршили смернице о говору мржње само зато што смо из „Вечерњих новости“ прочитали изјаву министра одбране Александра Вулина о Јасеновцу и страдању Срба од стране усташа!

Да ли ћемо доћи у ситуацију да као Срби не смемо да поменемо Јасеновац, Јадовно, Паг, Олују? Плашимо се да ако држава Србија нешто не предузме по овом питању, страдање Срба ће постати забрањена тема на друштвеним мрежама.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!