Прочитај ми чланак

НИЈЕ СЕ ПРОДАО: Малагурски одбио да за 120 000 евра ради за Вучићеву телевизију

0

Иван Пернар шокирао је грађане Србије својом изјавом која је за пар минута запалила интернет мреже, он је гостујући у емисији „Говорница“ открио нешто потпуно невероватно. Веровали или не тема је Борис Малагурски који је „одолео“ „неодољивој“ понуди коју му је на сто ставила једна режимска телевизија.

Јасна је свима ситуација, када су у питању слободе говора у Србији! Медији се константно притискају, а вероватно је свима јасно да је „цензура“ превазиђен термин, „аутоцензура“ би била права реч за стање у ком се налазимо!

Чињеница је да многи „опозициони“ новинари сами знају шта се „сме“, а шта „не сме“, те им уредници и нису потребни.

Пернарова изјава коју можете видети на (30:41) говори много више од свих речи. Једно са сигурношћу можемо рећи! Браво Борисе!

„Знате ли колико си понудили Борису Малагурском да води емисију на једној телевизији где би причао ствари које Вучић жели чути?! Ја мислим за једну сезону 120.00 евра, то је цена коју су они ставили на сто“, рекао је Пернар.

Време је за буђење, или није?! На крају битно је нагласити да је Борис Малагурски одбио „понуду снова“ и задао задатак српском посрнулом новинарству. Браво мајсторе!