Прочитај ми чланак

Несторовић: Контактирали су нас из СНС, одбили смо понуду

0

Носилац листе „Ми-Глас из народа“ Бранимир Несторовић изјавио је, поводом конституисања Скупштине града Београда, да су их контактирали из Српске напредне странке, али да су принципијелно одбили понуду.

Несторовић није изнео детаље о томе шта им је понуђено.

„Ствара се утисак као да ми нешто тргујемо, како би у међувремену повећали цену. То уопште није тачно. Имали смо веома кратак разговор на коме нам је била изнета понуда. Ту понуду смо једногласно одбили. То је то. Нисмо у међувремену мењали став. Не знам и зашто би мењали став, немамо никакав разлог“, рекао је Несторовић.

Несторовић је поновио да не желе да буду „тас на ваги“, као и да су нови избори најбоље решење.
„Не разумем тај притисак на нас да ми треба да будемо тас на ваги. Зашто би ми одлучивали. Имамо два велика блока, која се сукобљавају, они треба да реше свој сукоб. Сто пута сам рекао да су нови избори најбољи начин за снижавање тензија“, казао је Несторовић после одлагања конститутивне седнице Скупштине града.

Он је за Танјуг оценио да се политичка сцена „очистила“ и да ће бити лако изабрати.

„Имаш две, три опције, па ће свако да изабере за себе“.

Несторовић је рекао и да не разуме зашто се ствара велика драма око Београда, као да је угрожена држава.

Како је навео, Александар Јерковић и Весна Илић су двоје одборника који су одмах након избора прекинули сваки контакт са покретом.

„Господин Јерковић и госпођа Весна Илић, њих двоје су заједно и дошли код нас у покрет и заједно су престали да се јављају. Данас их нисам видео да су били уопште у сали“, рекао је Несторовић.

То је од почетка деловало као да су у неком договору, рекао је Несторовић и додао да имају информације да су они састајали са разнима и да је било разних комбинација.

Несторовић је навео и да, уколико се избори у Београду понове, очекује да ће боље проћи.
Листа „Ми – покрет глас из народа“ на београдским изборима освојила је шест мандата.