МИГРАНТ: Дошао сам из Авганистана, чекам плату и држављанство! Гласаћу за Вучића…

0

Неименовани мигрант појавио се на друштвени мрежама, док на лошем српском говори о свом плану да остане у Србији.

Ксенократије је систем у коме власт одлучује да своју подршку изргради на послушности миграната, давањем држављанства и гласова обезбеђује себи гласове на изборима.

Један од режима који функционише на том принципу, је режим Ангеле Меркел која упорно инсистира на примању миграната, јер од њих очекују гласове.

По свему судећи та мода се пребацила и у Србију. Па се је наше друштвене мреже запалила изјава миграната који прави селфи снимак и говори о томе да очекује велику плату у Србији, а да ће гласати за Александра Вучића.

Ја сам Хелват из Авганистана, дошао сам овде у Србију. Обећали су ми Вучићеви, да ће ми дати посао и чекам држављанство, даће ми кућу и чекам држављанство – реко је младић из Авганистана (земље у којој нема рата).

Притом гласам за Вучића – нагласио је мигрант.

Председник СНС Александар Вучић је више пута говорио о нултом миграционом салду, да ће економски мигранти заменити младе који одлазе из Србије (око 40.000 годишње), а премијарка Ана Бранбић је најавила давање држављанства мигрантима из земаља Северне Африке.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!