Извршитељка промашила адресу и изнела све из куће!

0

Из куће Љубинке и Бранислава Здравковића из Лесковца, из Раданске улице, приватна извршитељка А.А. запленила је и камионом отерала многе вредне ствари за дуг њиховог пунолетног сина од шесдесетак хиљада динара, коме место пребивалишта није на тој адреси, тврди Бранислава (71), која се од шока и стреса разболела.

Према писању портала Југмедиа пленидба је обављена у одсуству домаћина, тако што су обијене браве, а Љубинка тврди да је извршитељка „промашила“ адресу, пише Југмедиа.

– Однели су све највредније. Однели су две фотеље из веома скупоцене гарнитуре, од друге гарнитуре која има нумизматичку вредност узели су једну фотељу, један табуре и стилски сточић. Однели су један чивилук од кованог гвожђа са позлатом, стар 40 година, затим, електричну пеглу, метални сточић са стаклом и сталак за цвеће од кованог гвожђа – набраја жена док плаче гласно.

Била је каже 25 година приватни предузетник. Својевремено је купила 9 златника од 24 карата и сакрила их у једној од однетих фотеља.

По Закону о извршитељима, ствари не смеју да се плене ако дужник има друго место пребивалишта, а мајка дужника тврди да дужник, односно, њен син живи на другој адреси, у Светоилијској улици.

– Он има део куће у којој ми живимо, али издвојени, на другом улазу и са нама нема никакве везе, нити му је ту место боравка. Пошто га је полиција неколико пута тражила код нас, мој супруг га је натерао да оде и у полицију и код извршитељке и да да доказ да не живи на нашој адреси, што је и учинио – тврди наша саговорница, која је извршитељку пријавила полицији и која каже да ће је тужити.У међуврену се ова жена разболела и под седативима је.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!