Прочитај ми чланак

Цветановић заводи ред у Лесковцу: Сви да подрже СНС

0

Ових дана у Лесковцу смо сведоци незапамћених ситуација које, делује, режира Горан Цветановић лично. Наиме, сви који су запослени у јавном сектору масовно потписују подршку Цветановићу и Вучићу.

„Лесковац и Србија нису ничије приватно власништво, сваки Меско ће ОДГОВАРАТИ“

Тако се Цветановић прво похвалио потписима подршке здравствених радника из Лесковца, да би мало после тога спортисти из овог града, пред новинарима и Цветановићем лично, потписали подршку СНС. Уредно је први човек напредњака у Лесковцу надгледао потписивање сваког спортисте, за сваки случај, да не погреше…

Није се Цветановић ту зауставио, већ је „замолио“ и просветне раднике да подрже њега и Вучића, што су они и урадили. И то у центру Лесковца, пред широким аудиторијумом и опет уз његов надзор.

Због кишобрана или капа на главама, јер и у Лесковцу је ове суботе леден и кишовит дан, нису се јасно видела сва лица, али чуо се позив Цветановића да прво директори потпишу. Из опозиционих редова се чуло да су здравствени радници натерани, што је демантовао Цветановић, а што новинари нису могли да провере, наводи југмедиа.рс.

– Могу ли да потпишу и они који су завшли факултет, а још не раде у некој од школа – питала је девојка.

– Не може – јасан је био Цветановић.

Иначе, овако нешто је до сада незапамећено у новијој историји српског парламентарног система. Лесковачки напредњаци су пионири, видећемо да ли ће се „пелцер“ прихватити и у другим градовама.