Прочитај ми чланак

Помоћ седмочланој породици Вуковић!

0

У једном од села изнад Пријепоља, на преко 1000 метара надморске висине, живи седмочлана породица Вуковић, која једва саставља крај са крајем…

У недељу 08. 06. 2012. представници Двери покрета за живот Србије повереништа у Пријепољу посетили су седмочлану породицу Вуковић и уручили им скромну помоћ у основним животним намерницама коју су саборци сами прикупили.

Живимо у времену када Србијом влада „бела куга“ када сваке године нестане један град величине Пирота, када просечно домаћинство у нашој отаџбини броји 2,2 члана, а по брачном пару се рађа испод једног детета, када вршимо више стотина хиљада абортуса годишње иако спадамо у једно од најстаријих становништава у свету. А сви ми врло-добро знамо да без становништва нема ни привређивања ни безбедности ни будућности. Поставља се питање да ли баш сви знамо?

Изгледа да у Србији ипак постоји једна мања група „људи“ која није упозната са чињени да нас је сваким даном све мање и да уколико се овакав тренд настави убрзо неће бити ни Срба ни Србије. Све то и не би било толико страшно да та мања група нису “наши“ политичари који воде “државну“ политику која уместо помоћи породици бира помоћ геј парадирању.

Вуковићи су само једни од немалог броја оних којима је помоћ потребна а који су заборављени. Немања, Мартина, Ђорђе, Стефан и Слађан немају много тога што имају њихови вршњаци али и не траже много довољна је по која ситница да би измамила осмех на њиховим лицима.

Њих седморо, заједно са стрицем и бабом, живе у трошној кући, са врло мало услова за нормалан живот. Ова једра и енергична деца немају довољно ни обуће, ни одеће, а о играчкама да не говоримо.

Повереништво Двери у Пријепољу је покренуло акцију зидања куће за ову породицу, а истовремено позивамо све добронамерне људе да се укључе у акцију прикупљања помоћи овој седмочланој породици којој још много тога недостаје за живот достојан човека.

 

 Ваше МАЛО њима ће значити МНОГО, а осмеси ових пет анђела биће најбоља плата за уложени труд.

 Пошаљите било шта, храну, одећу, обућу, грађевински материјал или новац, јер све им је то потребно!

Контакт: 063/ 467 305