Прочитај ми чланак

Хаос на ауто-путу, возили у контра смеру (ВИДЕО)

0

Видео с аутопута "Милош Велики", који би био ноћна мора сваког пристојног возача, шири се друштвеним мрежама као још једна "маде ин Сербиа" бизарност.

Аутопут “Милош Велики” добија наставак који ће обезбедити да се од Јакова до Новог Београда стиже за само 10 минута, мада, зависи у ком ће се смеру ићи. Судећи по снимку који је подељен на Твитеру, у суботу су свих шест трака ишле у истом смеру.


Аутор је грешком написао да је 2020. година, касније се исправио – снимак је настао у суботу, 3. априла 2021. и приказује тоталну конфузију на аутопуту, где сва возила у шест трака иду у истом смеру, неки чак возе уназад, неки стоје са стране и “чекају да прође”…

“Затворен тунел и сви морали да се окрену у контра смеру да би било где отишли”, дао је појашњење Твитераш који је окачио видео.

“Колико је напредовала Србија, имамо шест трака у једном смеру”, коментарише жена иза камере смејући се. Ипак, многима не би било смешно да се нађу у оваквој ситуацији.

Путеви Србије нису известили о разлогу затварања тунела у то доба, али претпоставка је да се јесте догодила нека саобраћајна незгода због које је тунел био затворен.