Прочитај ми чланак

Где су деца? Режимско тужилаштво пакује монтиране процесе против Ане Михаљице!

0

После данашњег срамотног саопштења Основног јавног тужилаштва у Новом Саду у којем се најављује фантомска истрага о лажним кривичним делима Ане Михаљице, постаји основана сумња да се њена отета деца више не налазе у Србији и да се спином од стране корумпираног система то сакрива или оправдава.

Правни заступници очајне мајке су и предвидели да би после медијске сатанизације на ред могли да дођу и монтирани процеси, иако за тако нешто не постоје никакве основе у реалности.

Срамотно саопштење гласи: „Пред Основним јавним тужилаштвом у Новом Саду је у току поступак предузимања одређених доказних радњи против осумњичене Ане Михаљице из Новог Сада, због сумње да је извршила три кривична дела запуштање и злостављање малолетног лица, а по кривичној пријави поднетој од стране Полицијске управе Нови Сад од 30. новембра 2023. године.“

Дакле, од 30. новембра се ништа није доказало, али сада, када се подигла прашина у јавности, када и поред одлуке суда мајци не дозвољавају да макар види своју противправно отету децу, јавља се режимско тужилаштво, да направи нову покривалицу за корупцијско деловање Центра за социјални рад.

Где су Анина деца? Да ли су уопште жива? Да ли се налазе у Србији?