Прочитај ми чланак

Др Жујовић народу који преговара са Кинезима и СНС у Бору:Ви имате посла са багром

0

-Људи, ви морате бити свесни да имате посла и преговарате са багром. Та багра нема потреба да дође овде, да вас погледа у очи, а макар да има петљу да вам каже шта планира са вама. Та багра више него је бахата, безобразна и саможива – на народном збору у селу Кривељ код Бора рекао је председник покрета „За све моје људе”, др Дејан Жујовић.

Збор у Кривељу је организован у недељу 3. октобра због насиљне експроприације земљишта и имовине српским сељацима од стране кинеске компаније Зиђин.

А затим је Жујовић још и истакао:

– Ви јако морате да бринете о својим интересима. Свако од вас зна ону причу о једном и више прутева. Ви заједно и имате неку снагу, али погјединачно прогутаће вас ноћ о час посла. Докле год сте заједно, док наступата заједно ви имате неку шансу, рекао је др Жујовић напомењујући да су Кривељанио сведоци да је у Србији народу отета држава.
– Ви плаћате порезе и таксе, уплаћујете сваки месец неки новац држави, да бисте могли и да остварите нека своја права, али људи који су задужени да се остваре та ваша права вас тренутно годинама игноришу. Зато ситуација морам више да се радикализује, а ја сам увек више за ту варијанту неголи гандијевском приступу – дођи и склони ме. Ја сам за – дођи и пробај да ме склониш – јер ми имамо посла са јако лошим људима, закључио је први човек покрета „За све моје људе”, др Дејан Жујовић.

А шта је још рекао на овом народном збору др Жујовић погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.