Прочитај ми чланак

Др Белојевић признао: Вакцинацијом смо продужили опстанак вируса! Направили смо…

0

Дао је др Белојевић савет да би требало да се изложимо вирусу али контролисано

До краја године корони је одзвонило. Дајем милион долара за то, рекао је пре девет месеци на К1 телевизији проф. др Горан Белојевић. Данас је последњи дан децембра, а омикрон сој короне бацио је на колена пола планете.

Да ли га је корона надмудрила, професор одговара у „Уранку“:

– Разлика између ковида и шпанске грознице је у томе што за грозницу није било вакцине. Направили смо себи медвеђу услугу јер смо вакцинацијом продужили опстанак вируса. Вакцинација се не спроводи у време пандемије – казао је професор Белојевић.

– Да би се неко вакцинисао морамо бити сигурни да у себи не носи вирус. Само ПЦР негативне особе требало би да приме вакцину. Ми сада имамо ситуацију да се масовно вакцинишу и особе које носе вирус у себи, а да то не знају, и тиме бацамо воду на пламтеће уље – истакао је он.

– Све пандемије окончава природа, ниједна није заустављена вакцинацијом. Природа ће учинити своје али не смемо јој отежавати. И даље стојим при свом мишљењу које сам изнео пре годину дана да пандемије не би било да је примењена масовна превентива пробиотицима.

Написао сам и научни рад на ту тему. Пробиотици се могу дати свима, од беба до најтежих болесника. Једна капсула дневно је довољна – казао је др Горан Белојевић и дода да је вакцинација вештачки пут, а пробиотици природни.

Дао је др Белојевић савет да би требало да се изложимо вирусу али контролисано.

– Овако како ја то радим, са баријером, са маском и визиром. Тако вирусу не дозвољавате да вас савлада и нећете се изложити великој количини вируса. Морате се изложити да бисте стекли отпорност, природно или вештачки. Ја сам увек за природни пут. Овако како ја то радим – нагласио је др Белојевић и додао да нови сојеви короне неће бити слабији, али ће наш организам бити отпорнији.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!