Прочитај ми чланак

Избацио српску мајку са петоро деце и монахињу јер су Срби!

0

Ресторан који не служи Србе
Власник Етно села Кадми на Његушима Мило Кадија избацио из свог ресторана једну жену из Подгорице, њено петоро малолетне деце и монахињу, јер су Срби.

Како пишу подгорикчке Вијести, Кадија је рекао да је разлог што је из ресторана избачена Веселинка Рајковић из Подгорице, њена деца и монахиња из Митрополије црногорско-приморске, тај што он не подноси Србе и Српску православну цркву.

Рајковићева је "Вијестима" рекла да је са децом и њиховом верском учитељицом, у повратку из посете манастиру на Превлаци, свратила у ресторан Кадми у Етно селу на Његушима, али им је пришао Кадија и рекао да за њих у том локалу нема оброка.

"Прво смо помислили да се шали са нама. Он је, међутим, упитао монахињу да ли ради за српску цркву, на шта му је она кратко потврдно одговорила, да би Кадија након тога казао да за нас у ресторану нема хране, јер је ту све црногорско", навела је Рајковићева.

Кадија је, према њеним речима, потом затражио да напусте ресторан.

Кадија је Вијестима потврдио да је избацио из свог ресторана монахињу и мајку са петоро деце. Он је казао да је то урадио, јер је црногорски националиста и да Срби не могу да једу у његовом ресторану.

"Напишите да сам црногорски националиста и да Срби не могу да једу код мене", рекао је Кадија Вијестима , након чега је, како се наводи, упитио низ погрдних назива за свештенике СПЦ.

Мило Кадија… само име и презиме говори само за себе и никакав додатни коментар није ни потребан.