Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Све је фарса, нема раскида љубави између Мила и Вучића

0

Бесмислени текст из кухиње Бебе Поповића, објављен у пропагандном гласилу Мила Ђукановића - "Побједи" о томе да је Александар Вучић у ноћи уочи устоличења телефонирао и притиснуо патријарха Порфирија и политички врх у Црној Гори да се устоличење ипак одржи на Цетињу, прокоментарисао је лидер Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

– Милово главно гласило, Побједа набацује Вучићу лопту како би овај испао фаца која је омогућила устоличење Митрополита Јоаникија на Цетиињу. Нема раскида љубави између Вучића и Мила, то је као у црквеном браку „док нас смрт не растави“.

Чанка и Вучића чврсто вежу садржаји фиока покојног Микија Ракића! Зато данас Чанак у Вучићево име преговара са Куртијем и одлази код Мила на Цетиње. Повезује их и заједничка фасцинација криминалцима од којих су им многи заједнички пријатељи и пословни партнери – истакао је Паровић.

По свему судећи, фингирани међусобни „напади“ су ту само за билдовање политичког рејтинга, а послови су послови. Остаје само да се види како ће „двоглава аждаја“ да намири трошкове за тону и по заплењеног кокаина.

Премијер ЦГ Здравко Кривокапић демантовао је да је макар и на секунд разматрано да се одложи устоличење на Цетињу. „То није била опција“, истакао је Кривокапић.