Прочитај ми чланак

Нећемо Ковид болнице и вакцине! Хоћемо да лечимо децу, али не СМС порукама!

0

Нећемо Ковид болнице! Нећемо Ковид вакцине! Хоћемо болнице за онколошке болеснике, за срчане болеснике, хоћемо болнице за цереброваскуларне болести, хоћемо да се се направе болнице за болесну децу, хоћемо да се реновирају клинике, да се направе домови за незбринуту децу, домови за старе, домови за бескућнике!

Хоћемо да се новац улаже у лечење људи и деце, а не да их лечимо СМС-овима, док се за ону содому и гомору по ријалитијима улажу и згрћу силне паре.

Foto: N.S.

 
Хоћемо да здравствени радници раде свој посао, јер нам се од плата уредно узимају доприноси за здравствено осигурање, а лечење нам није омогућено, и сваки лек се и уз рецепт плаћа!
 
Хоћемо савете како да подигнемо имунитет и како да се детоксикујемо, чистимо од метала, токсина, нано материјала! Нећемо некакве сумњиве вакцине, направљене за пар месеци, на основу силног ДНК материјала који су прикупљали месецима, тестирајући ове „позитивне“ ( на ко зна шта) а и негативне.
 
Толико људи је по њима „прележало корону“, чему онда вакцине? Не стиче се имунитет? Па какав је то „вирус“? Да ли ће се појавити можда К0вид 20, или ће К0вид 19 да „мутира“, па фамозне вакцине неће бити од помоћи, него ће правити нове? И тако у круг, до краја и бескраја!
 
Ако ће се уплашени вакцинисати, зашто би за било кога била обавезна вакцина, кад ће се они који желе заштитити? Кога брига што ми остали бирамо да ризикујемо СВОЈЕ ЖИВОТЕ?!
 
И зашто се људи масовно разбољевају упркос маскама?
И зашто ће се и после вакцинације носити маске и држати дистанца? Шта је план, колико да траје Ковид терор, годинама?
Шта је план, здравље људи, или разбољевање, поробљавање и депопулација?
 
Зашто све мање места постоји која раде тестове на тешке метале и токсине, зашто радије раде рендген плућа него скенер, можда да се нешто не би открило, сазнало?
 
Е, знате шта? Истина излази на видело, то је талас који је кренуо и не може се зауставити!
 
Стоп Кoвид терору!
 
А ви спавачи отворите очи што пре ако вам је до спасења, прогледајте, престаните да се плашите и борите се сa нама, време нам цури!
 
Како радили, тако нам Бог помогао!