Прочитај ми чланак

УЗБУЊИВАЧ Александар Обрадовић, послао нову поруку Вучићу и Стефановићу (ВИДЕО)

0

У среду 17 јуна, учесници другог округлог стола, чији су организатори народни посланици Двери Бошко Обрадовић и Иван Костић, су се сложили да је јасно као дан да у Србији не постоје независно тужилаштво и судство.

Учешће на округлом столу су узели: Александар Обрадовић – узбуњивач из Крушика, Драган Добрашиновић из Топличког центра за људска права, адвокат Владимир Тодорић, новинар Милан Јовановић, одборница Двери у ГО Звездара Радмила Васић, угоститељ др Дејан Пејовић (човек кога је претукао Горан Папић, кумашин министра полиције Небојше Стефановића) и народни посланик Бошко Обрадовић. Уводничар и модератор је био народни посланик мр Иван Костић.

Том приликом узбуњивач Александар Обрадовић је говорио о пословању фабрике Крушик. Његов основни циљ је био да разоткрије вишеслојну и неодбрањиву аферу у пословању Крушика од 2014. до 2019. године. Објављен је велики број текстова са непобитним доказима да је мала, привилегована група трговаца присвојила профит који је требало да припадне Крушику.

Он је рекао да се навршава девет месеци од када је он ухапшен због одавања пословне тајне, иако је реаговао као узбуњивач. Истакао је да ниједна надлежна институција у држави није показала интересовање за његове тврдње и доказе. Он је закључио да ће до краја остати непоколебљив и упоран у борби, за коју има подршку јавности и малобројних медија.