Прочитај ми чланак

БАЛКАН ИНФО: Шаровић – осуђујемо и најжешће критикујемо Вучића

0

Гост емисије "Интервју" био је господин Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке и народни посланик у Скупштини Србије.

Гост емисије „Интервју“ био је господин Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке и народни посланик у Скупштини Србије.

Немања Шаровић је рођен 1974. године у Београду. Завршио је Прву београдску гимназију и дипломирао на Правном факултету у Београду. Пре бављења политиком радио је у једној познатој београдској адвокатској канцеларији, и три године у Првом општинском суду. Током 2004. године изабран је за члана Председничког колегијума и Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе зашто су Александар Вучић и Немања Шаровић у лошим односима још из времена док су заједно били чланови Српске радикалне странке, зашто је Вучић био разочаран када су радикали опструирали долазак Федерике Могерини у Скупштину Србије, како Немања Шаровић коментарише наводе да је он на челу струје која је сукобљена са Шешељем, да ли би Немања Шаровић потписао све изјаве Војислава Шешеља након његовог повратка из Хашког трибунала, да ли је Вучић лажни или искрени еврофанатик, како Немања Шаровић гледа на Вучићеве предизборне спотове и враћање књиге у библиотеку после 35 година, да ли Александар Вучић има психичке проблеме или је у питању само његов начин понашања, зашто СРС улази у исти кош са аналитичарима који заступају тезу да је Вучић искрени патриота који чека прави тренутак да се окрене Русији, да ли су радикали помогли Вучићу да се отараси противника у својим редовима, зашто је Војислав Шешељ једини који је могао да контролише Александра Вучића, како је Вучић преварио Томислава Николића и отео му Српску напредну странку, зашто радикали не помињу Андреја Вучића у својим политичким наступима, да ли је Вук Јеремић шарена лажа и превара за патриотске гласаче, шта депеше Викиликса откривају о Вуку Јеремића, зашто Пинк и Информер више нападају остатак опозиције него Шешеља и радикале, да ли је Саша Јанковић човек свих режима, да ли је Српска напредна странка једини успешан пројекат Демократске странке, зашто је кандидатура Љубише Прелетачевића Белог потпуно противзаконита, зашто Саша Јанковић не може да буде озбиљан кандидат за председника, зашто се Бошко Обрадовић и Војислав Шешељ не удруже у заједнички патриотски савез, да ли историјски договор Доналда Трампа и Владимира Путина може помоћи да Србија оствари своје националне интересе, али и о бројним другим занимљивим темама.

Интервју је снимљен 21.03.2017. године у нашим просторијама, у Београду.