Прочитај ми чланак

ПРИКЉУЧИ СЕ: Зaдужбина – српска солидарност

0

Драга браћо и сестре желимо да вас обавестимо да је у оквиру хуманитарне организације Српска солидарност почео са радом пројекат ЗАДУЖБИНА као и истоимени бренд - робна марка која је већ актуелна.

ЗАДУЖБИНА је пројекат редовног донирања средстава који ће омогућити континуирано и стално финансирање хуманитарних акција и помоћи нашем народу на Косову и Метохији. Тренутно из наше организације имамо 63 задужбинара који помажу на месечном нивоу.

Ко жели може постати задужбинар на месечном,кварталном,шестомесечном и годишњем нивоу. За Србију је на месечном нивоу 500 дин и више по могућности за РС 9 км, за ЦГ 4 еура и за дијаспору 10 еура уплатом на жиро рачун 340-11013053-38 и пеј палом: [email protected] !

Сви задужбинари добијају финансијски извештај на годишњем нивоу о приливима и расходима за шта су утрошена средства. Уз вашу помоћ желимо да помогнемо више породица и да колико буде у нашој могућности омогућимо опстанак и останак што већег броја Срба на Косову и Метохији.

Свако од нас може у складу са својим могућностима следи светле трагове наших задужбинара кроз историју, да и ми помогнемо и оставимо неки трагове,као што су и они нама. Уз помоћ што више задужбинара можемо, радити веће пројекте који ће омогућити , достојан живот нашој браћи и сестрама у енклавама на Космету као и помоћ нашем стубу на Светој земљи Манастирима и храмовима !

Блаженопочивши Патријарх Павле је рекао да ће Косово и Метохија бити мера и провера свих нас па ево прилике да се сви покажемо на делу и да сви по мало учинимо много.

НАШЕ МАЛО НЕКОМЕ ЈЕ МНОГО!

Како радили тако нам Бог помогао.
Догодине у Призрену.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!