Прочитај ми чланак

ПОЛИЦИЈА ПРОТИВ НАРОДА: Ухапшени активисти здружене акције „Кров на главом”

0

Командир је од првог контакта са активистима „Крова над главом”, који су као и увек мирно стајали испред капије дома породице Мандић, био јако непријатан, викао је, претио је употребом силе и одузимањем телефона. Затим је рекао да ће сви бити похапшени и позвао марицу и интервентну јединицу.

Након пола сата је речено да се извршење одлаже, али да сви окупљени морају у полицију да дају изјаве, а затим су сви уведени у марицу.

Здружена акција „Кров над главом” с правом зато подсећа медије да се јутрос у Новом Саду догодило троструко убиство и да полиција са дугим цевима на улицама проверавала возила, па поставља се и питање да ли је извршење и одузимање дома породици Мандић од стране извршитеља Масникосе тренутно важније од проналажења починиоца троструког убиства.

ПУШТЕНИ

Активисти здружене акције „Кров над главом – Нови Сад” су пуштени из полицијске станице након што су дали изјаве, јер је полиција одустала од спровођења извршења исељења породице Мандић, јавља фејсбук страница здружена акција „Кров над главом”

Тим поводом портал „Србин.инфо и здружене акције „Кров над главом ” позивају народ Србије на протест „Солидарно против извршитеља!“ испред Филозофског факултета у Београду у 12ч у недељу 26. маја.

 

Јер нико не сме да остане без дома.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!