Прочитај ми чланак

ДЕЈАН БУЛАТОВИЋ новa метa Вучићевог режимског медија

0

Уредник медијске мреже „Антидот”, Марко Матић, гостујући у емисији „Ново јутро” на ТВ Пинку, код Предрага Сарапе, пронашао је нове непријатеље режима Александра Вучића, пронавшавши их у редовима странке Слобода и правда, коју предводи Драган Ђилас.

„Драгану Ђиласу није било довољно да купи себи своју странку већ је купио и посланицу Маринку Тепић у Народној Скупштини, Александра Бјелића, који треба да кривично да одговара због малверзације приликом обнове Булевара Краља Александра и Дејан Булатовић човек криминалног миљеа из Шида”, устврдио је Марко Матић не изневши додатне доказе за своје тврдње.

И док се зна да Дејан Булатовић јесте потпредседник нове странке Слобода и правда, још нигде не постоји информације да се овој новој странци прикључио и Александар Бјелић.

Иначе, Дејан Булатовић је био последњи шеф кабинета Александра Павла Карађорђевића, најстаријег син кнеза Павла Карађорђевића и Кнегиње Олге, хероја Британског ратног ваздухоплоства у Другом светском рату,  покровитеља Центра за истраживање Православнога Монархизма и Сувереног војног витешког Реда Змаја и почасног члана 98. ваздухпловне бригаде из Лађеваца.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!