Прочитај ми чланак

Булатовић „хапсио“ Вучића, а сад му кличе (ВИДЕО)

0

Народни посланик и бивши опозиционар Дејан Булатовић данас је у Народној скупштини поново напао опозицију, за коју је рекао да су лопови, а свој говор је завршио ускликом "Живео председник Србије Александар Вучић". Многи се питају шта се догодило са човеком који је до јуче био један од највећих критичара актуелног режима и председника Вучића? Иако сада Вучићу кличе, пре само пар година он је у емисији "Добар, лош, зао" "хапсио" актуелног председника Србије.

– То су ти неморалисти којима сам био једанаести на листи – то је моја највећа грешка, ја сам се жртвовао, никад нисам имао државну плату, а питајте њих. Они данас користе убијену децу и њихове родитеље – рекао је Булатовић данас на скупштинском заседању уз низ увреда и добио вишеминутни аплауз владајуће већине.

FOTO: Printscreen/Youtube

Вратимо се мање од 5 година уназад. Булатовић је 5. октобра 2018. године гостовао код Марка Видојковића и Ненада Кулачина у емисији „Добар, лош, зао“, заједно са карикатуром председника Србије Александра Вучића.

Видојковић: Добро Дејане, прошли пут је била лутка, сад си га (Александра Вучића прим. нов.) довео лично. Где си га уловио?

Булатовић: Било је тешко, али 20 година је то, напредовала је техника…

Булатовић је затим извукао лисице и Вучићу поручио следеће:

– Доста си ти овде нама по Србији, време је да се ми мало уозбиљимо. ‘Ајде ти нама лепо, теби сам спремио лепо место… ‘Ајмо, ‘ајмо, лепо ручицу, лепо руку, идемо ми тамо где је теби место да идеш. Тамо сам видиш испремио и затвор онај лепи за специјалне госте, ‘ајде овако… – казао је Булатовић, ставивши Вучићу лисице на руке.

Шта се деси човеку па у зрелим годинама дијаметрално промени мишљење и кличе ономе коме је претио хапшењем пре само неколико година? Лепо је Булатовић напредовао и готово ће сигурно имати места за њега међу владајућом већином, иако себе и даље назива „опозиционим“ послаником.

Само није јасно коме је он опозиција…

Подсетимо, већ неко време Дејан Булатовић напада опозицију и то некада жешће неко посланици владајуће већине, а недавно је након свог излагања где је нападао посланике опозиције, у стилу Ане Брнабић ударио микрофон. Брзо је Булатовић изучио ту напредњачку науку…