Прочитај ми чланак

УЖИВО: Скупштина Србије митинг „Будућност Србије“ присталице СНС и Вучића

0

Како Србин.инфо сазнаје из извора СНС на данашњем митингу "Будућност Србије" са почетком у 18 часова испред Скупштине Србије режим очекује да ће бити најмање 150 000 присталица, све испод тога сматраће се неуспехом.

Још увек траје концерт Рибље чорбе и долазе доста људи и полако се окупљају на платоу испред Народне Скупштине.

 

На истом простору који заузима око 200 ари простора претходне суботе 13. априла је опозициони Савез за Србију одржао митинг када је било окупљено између 60 и 80 000 људи. 

Од 18 часова и Србин.инфо ће преносити уживо дешавања СНС митинга који се данас одржава у Београду

А како присталице  Српске напредне странке стижу током дана погледајте у чланку испод:

НАПЛАТНА РАМПА ДОЉЕВАЦ: Редови аутобуса са ботовима иду на митинг у Београд /ВИДЕО

Читаоци Србин.инфо снимили су непрегледне редове аутобуса пуних СНС ботова код наплатне рампе „Дољевац“, које одвозе на данашњи митинг у Београд.

Реч „Дољевац“ већину Срба сада прво асоцира на трагично усмрћену Станику Глигоријевић, мајку двоје деце, коју је док је у аутомобилу који је стајао на наплатној рампи, бахатом вожњом директно усмртио аутомобил у којем је био директор „Коридора“ Зоран Бабић.

Подсетимо, Зоран Бабић је хоспитализован са тешким повредама у виду прелома бутне кости и карлице (вештаци тврде да такву врсту прелома може да задобије само возач). Због огромног негодовања јавности, министар Небојша Стефановић је пре 2,5 месеца прочитао Бабићеву оставку, али она ЈОШ званично није прихваћена. 

Такође, неколико дана након удеса појавио се и (неповређени) возач, са иницијалима, кога је суд одмах пустио да се брани са слободе уз образложење да није одмах приведен након удеса, па нема потребе ни после неколико дана да му се одређује притвор…

Полиција би свакако, по процедури, на лицу места привела возача јер је усмртио жену и тешко повредио још неколико људи (укључујући и Бабића), али Суд у образложењу није објаснио како се возач појавио у Суду тек након неколико дана кад је полиција извршила увиђај одмах…