ВУЧИЋ И ВУЛИН СПРЕМАЈУ ВОЈСКУ ЗА СУБОТУ – Нећемо дозволити државни удар!

0

Војска Србије, као чувар мира и стабилности, неће дозволити никакве покушаје државног удара и упозорава да би сви који га најављују и траже требало да одговарају у складу са законом, саопштено је после данашње заједничке седнице колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

У саопштењу са седнице наведено је да је да је Војска опремљена и спремна да изврши свако наређење председника Србије и да сачува мир и стабилност земље и народа.

ФОТО: Министарство одбране

Војска Србије поручује свима, и у земљи и у иностранству, да није и неће бити средство за обарање легалне и легитимне власти у Србији и насилно рушење уставног поретка, закључено је на седници.

Како је истакнуто, безбедносни изазови настали увођењем такси и формирањем паравојске на Косову чине да Војска Србије са пажњом прати свако дешавање које може изазвати немир међу косовским Србима.

Због тога су са седнице још једном упозорени Кфор и међународна заједница у целини да су они на првом месту одговорни за мир и безбедност свих који живе на Косову.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!