Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Вучићу, ниси нормалан, одлази с власти! Не позивај на грађански рат!

0

Бошко Обрадовић је испред полиције изјавио да је Александар Вучић наредио да се страначки активисти окупљају и да долазе за Београд.

– Не смемо да дозволимо да овај лудак гура грађане једне на друге. Вучићу, ако ниси нормалан, одлази са власти, а не да позиваш на грађански рат. Тај човек је луд и опасан. Ми смо за изборе, али за слободне изборе, са најмање шест месеци слободних медија – рекао је Обрадовић.

Он је објаснио да је више од десет ухапшених демонстраната изведено из главне зграде полиције у Булевару Деспота Стефана и да су прослеђени разним судовима:

– Неки су претучени, неким је неопходна медицинска помоћ. Власт има рок до понедељка у 15 часова да пусти све на слободу. Ако је неко одговоран, одговоран сам ја, Ђилас и други лидери СЗС. Ухапсите нас, а не младе људе. Ви сте кукавице! Ако не буду пуштени, организатори протеста ће саопштити када ћемо се поново окупити, а тада када се окупимо из целе Србије, то ће бити крај Александру Вучићу! Вучићу, ти ниси будућност, ти си прошлост Србије!

Обрадовић је открио да ће Вучић у недељу увече да гостује на телевизији „Пинк“ и најавио да ће протестанти посетити и ову медијску кућу.

ГОВОР БОШКА ОБРАДОВИЋА ИСПРЕД ЗГРАДЕ МУП-а ПОГЛЕДАЈТЕ НА ЛИНКУ ИСПОД

Погледајте како је било испред Председништва Србије