Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Радујемо се новим нападима режимских медија

0

Када нам насловне стране и велику пажњу неколико дана за редом посвете сви најважнији режимски дневни листови – то нас веома радује јер нас изнова уверава да смо на правом путу.

Жестоки наставак пропаганде СНС против Двери само је доказ да су протести широм Србије успешни и да по сваку цену треба зауставити све нас који протесте подржавамо. Посебно у светлу припрема за велики народни протест у Београду 13. априла, у случају да режим до тада не испуни захтеве досадашњих протеста, очекујемо још већи притисак на Двери и све друге учеснике у протестима. Циљ режима је да нас све облате и дисквалификују, а ако је могуће поделе и посвађају, са крајњом жељом да се протести зауставе и прекину.

Можемо да разумемо интерес режима да се Двери ломе и сломе како би уништили једног противника коме не могу ништа већ седам година, а тако би желели да нас нема јер их непрестано подсећамо на њихову мрачну политичку прошлост и садашњост. Пошто не могу да нас уцене јер иза нас нема никаквих афера, пошто немају шта да нам нађу јер нисмо били на власти, остаје им само да измишљају и лажу. И нема шта да о нама нису лагали: да бијемо жене, да смо опљачкали Хиландар, да смо истовремено и агенти ЦИА и руски шпијуни, а сада и да смо масони и лопови који су опљачкали државни буџет.

Годину дана траје детаљно чешљање финансијског и сваког другог пословања Двери последњих година и упркос посебној јединици у Управи криминалистичке полиције која се само нама бави – ништа нису нашли! Зато што ничега спорног и незаконитог у нашем деловању и пословању и нема.

У овом тренутку смо предмет испитивања више државних органа: ДРИ, УКП, Тужилаштво, Министарство за државну управу, Агенција за борбу против  корупције – и опет ништа. Онда нешто хитно мора да се измисли и монтира или барем да се свакодневно медијски шире пропаганда и лажи против Двери. Очекујемо да ће све ово посебно да се појача у сусрет великом народном митингу против власти 13. априла у Београду, али и то нас уверава да се владајући режим уплашио и унервозио и да само треба да наставимо путем који смо кренули у ваниституционалној борби против актуелне власти. 

Жао нам је што у овој медијској акцији режима против Двери учествују и неки наши бивши чланови и сматрамо да то не може да им служи на част. Зар да у режимским медијима за рачун актуелне власти блате Покрет коме су припадали, и то у тренутку док у 100 градова и општина Србије свакодневно трају протести против Вучићеве диктатуре?

Ако се око нечега не слажемо и разиђемо – зашто је то разлог за најниже ударце и нападе на дојучерашње саборце о којима се причало све најбоље док смо били заједно? Зар се нико од наших бивших чланова не запита како то наједанпут добијају интервју и насловне стране у режимским медијима када говоре против Двери, а раније никада нису добили ни најмањи медијски простор док су били у Дверима?

Позивамо све чланове Двери и комплетну опозициону јавност на јединство у овом тренутку када Вучићев режим тражи пукотине међу нама како би пробао да заустави своју скору пропаст и пад. Наше јединство је данас наша највећа опозициона снага и начин да се у Србији коначно десе политичке промене. Вучићев режим ће преко својих медија и убачених удбашких елемената међу нама све покушати да заустави народно незадовољство, грађанску непослушност и велике демонстрације које су пред нама, али неће успети. Време је истекло. Ова власт мора да оде.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!