Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ У КУРШУМЛИЈИ: Почело је и нема назад!

0

Председник Двери Бошко Обрадовић говорио је на десетом по реду протесту „1 од 5 милиона“ у Куршумлији.

Он је истакао да постоје три велика разлога због чега говори баш у Куршумлији.

„Први разлог је тај што је баш овде у Куршумлији организован први протест „1 од 5 милиона“ након почетка протеста у Београду. Ви сте показали исту ону храброст као и ваши преци некада, први сте изашли на улице да покажете бунт против овог режима.“ – рекао је Обрадовић.

Други разлог је то што се близу Куршумлије налази такозвана административна линија, са које су повукли жандармерију пре две године да би косовски Албанци могли неометано да пљачкају и тероришу народ из овог краја.

„То им је омогући председник ове земље, који тајно преговара са ратним злочинцима и нуди им оне делове територије који нису у саставу аутономне покрајине Косова и Метохије, јер је то ваљда његова дедови коју може да нуди и поклања коме он хоће. Једино разграничење које ми прихватамо је разграничење са криминалном и лоповском влашћу СНС и Александра Вучића. Онај који да Косово и Метохију, даће сваки део Србије.“ – истакао је Обрадовић.

Трећи разлог због кога је председник Обрадовић дошао у Куршумлију је да пренесе добре вести да се опозиција ујединила и да међу опозицијом нису само политичке партије, већ и синдикати, јавне личности, студенти и сви они којима је доста лажи и лоповлука ове власти.

„Није сада време за наше идеолошке разлике, сада је време да заједно марширамо улицама Србије до пада Александра Вучића са власти. Опозиција се ујединила око три важне ствари. Прво смо се ујединили око заједничких захтева за фер и поштене изборе и нема одступања док не буду фер и поштени. Сваки избори који се буду расписали, а не буду фер и поштени, биће бојкотовани.

Ујединили смо се и у Народној скупштини и заједнички супротставили власти, изашли из накарадног парламента и почели са паралелних седница парламента и тамо ћемо разговарати са грађанима о свим важним темама које не могу да се чују у овом лажном парламенту.“ – рекао је он.

Трећа ствар око које се опозиција ујединила је одговор на захтеве протеста, а то је Споразум са народом који представља визију и политички план и програм како треба да изгледа Србија после пада Александра Вучића.

Обрадовић је нагласио да у Србији више нема правде, нема институција, нема Уставног суда, нити Народне скупштине и зато једино протестима и народним бунтом и улицом можемо да се изборимо за слободу, то је пут којим смо кренули и од тог пута нема назад!

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!