СЈАЈНА ХРАНА И ПИЋЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Сајам традиционалних производа на Златибору

0

“Сретењски маркет”, манифестација која ће на једном месту окупити љубитеље и произвођаче традиционалних производа, одржаће се од 14. до 16. фебруара у хотелу Златибор Мона, који је уз подршку Туристичке организације Златибор и Туристичке организације Ужице, уједно и организатор овог догађаја.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са разноврсном понудом најквалитетнијих домаћих пршута, сирева, меда, ракије и вина, као и многих других производа по којима је ово подручје чувено.

На Сретењском маркету биће изложени и необични производи попут прве органске ракије из Србије, мед са додацима јагоде, кајсије, малине, као и џемови са лавандом и ментом, домаћи ликер од шумских јагода и занатско пиво. Поред уживања у дегустацији домаћих специјалитета, посетиоци ће моћи да се забаве у радионицама, учествују у квизу и добију занимљиве поклоне.

“Наша жеља је да употпунимо актуелну понуду Златибора и да људима у периоду Сретења и дечијег зимског распуста понудимо још једну активност кроз коју могу да се забаве, упознају нешто ново и којом могу употпунити свој одмор. Такође, идеја је и да охрабримо како локалне, тако и регионалне произвођаче и да им пружимо прилику да представе своје производе”, објашњава Дејан Пејчиновић испред хотела Златибор Мона.

Сретењски маркет представља одличну прилику да Златиборци, Ужичани, Чачани, као и сви они који уочи Сретења бораве на нашој најлепшој планини, обележе велики црквени и државни празник уживајући у овој манифестацији и амбијенту хотела Златибор Мона.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!