Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋУ У ТЕЛЕФОНУ ПРОНАШЛИ прислушни уређај

0

Председнику општине Чајетина и једном од лидера Савеза за Србију Милану Стаматовићу, пронађен је у мобилном телефону прислушни уређај. Он је то открио на свом ФБ налогу, наводећи да се ради о локалним криминалцима иза којих стоји СНС.

-У мобилном телефону ми пронашли прислушни уређај. Ништа чудно, кажу. Локални криминалци, једни од оних који ме прате и прислушкују, хапшени због диловања дроге и оружја, који имају намеру да воде општину Чајетина, кажу да су чланови СНС. Уцењују запослене у општини, обећавају новац, функције, да им неће слати инспекције, за неку информацију о мени и за прелазак у њихов “табор”.

Ништа чудно. Зорана Михајловић која поклања државне хектаре по Златибору и Србији, јача је од државе и закона. Пријатељи и сарадници су јој сви који не стоје на том путу, укључујући ове локалне које горе споменух. У министарству запосленима не да да изговоре моје име. Захтеви за дозволе Голд Гондола Златибор стоје “по фиокама”.

Ништа чудно. Ја који сам упозорио на малверзације са земљиштем у центру Златибора, па после тога и са 2 213 државних хектара, сам глинени голуб. Уместо да сам заштићен, јер стојим на путу огромном криминалу, који је још опаснији када долази од једног министра. Ништа чудно, је ли да? Читамо ово сваки дан, ништа није постало чудно. Не би било чудно ни да ликвидирају једног председника општине који смета. Чудно би било само да су ти криминалци у затвору, а да такви министри дају оставке и да буду позвани на одговорност, написао је Стаматовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!