Прочитај ми чланак

ЛУЧАНИ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ: Кандидат Савез за Србију позван на информативни разговор

0

СНС у Лучанима отишао корак даље – кандидат за одборника Савеза за Србију, Вукашин Вујовић и још две особе позване су на информативни разговор по пријави Миливоја Доловића.

Подсећамо да је то исти онај човек кога је Вукашин Вујовић снимио када му је пре 4 године нудио запослење у замену за одустајање од кандидатуре на листи Двери. Вукашин Вујовић ни тада није подлегао притисцима, па неће ни сада овим најновијим.

А ми питамо власт како је могуће да се дигне толика хајка због напада на активисткињу СНС у Лучанима, а не објави се јавно да је то урадио Слободан Петровић Пињо, члан СНС-а, а да се са друге стране кандидати Савеза за Србију приводе на информативне разговоре и врши притисак на њих због наводног цепања плаката.

Власт очигледно не може да сакрије своју нервозу због јучерашњег успешног протеста у Београду па сад иде из лажи у лаж и из грешке у грешку. Поручујемо им да нас ни њихови батинаши, ни пребијање опозиционих лидера, нити позивања наших кандидата на информативне разговоре неће уплашити.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!