Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – СЛАВКО ЖИВАНОВИЋ: Страни инвеститор трује Србе и Србију уз помоћ СНС!

0

Гост емисије„Интервју”, у продукцији медијске куће „Центар” био је председник еколошког удружења, „За спас лопте”, Славко Живановић. Тема емисије је била корупција, еколошко загађивање Тамнаве и погубност страних инвестиција по Србију.

„Четрдесет и две опасне супстанце се употребљавају за производњу ракета и опасних средстава, а међу њима је и стронцијум1, 2, који су 100% радиоактивни, као и бакар оксид и остале опасне супстанце. Све се оне налазе у фабрици експлозива, која је изграђена на само 5 метара од стамбених кућа, без знања грађана и Скупштине Општине Коцељева”, у емисији је устврдио г. Живановић објашњавајући у каквој се опасној ситуацији налазе мештани овог српског градића. А затим је и додао:

„Ову фабрику су саградили политичари који су већ 30 година на власти у нашем месту. Који само преоблаче одела, односно мењају странке и тако остају стално власти. Они су тако лагали народ, рекли су да се гради пекмезара, а у ствари се изградила фабрика експлозива чији су власници Словенац, Немац и Кинез и која својим радом угрожава људске животе у Коцељеви”, открио је председник еколошког удружења „За спас лопте”.

У емисији се још говорило и о сумњивим продајама општинске земље у Коцељеву, о писмима упућеним Вучићу, о паковању дроге у „Воћару”, о соковима које Раух од увозних концентрата производи у Коцељеви загађујући Тамнаву, о масовном одласку младих на Запад, о томе како се празне села уз помоћ сумњивих страних инвестиција, као и о томе како су организовани Срби у Аустрији и како су се они у Бечу бунили против НАТО агресије, која је извршена на Србију 1999. године.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!