Прочитај ми чланак

СЛОБОДАРИ: Србија неће у НАТО! Победа народа на изборима у Српској!

0

Грађани Републике Српске су извојевали велику победу на изборима јер нису дозволили да на било који начин буду изманипулисани у уведени у прљаве игре. Чињеница да је излазност у Републици Српској била драстично већа него у остатку Босне и Херцеговине говори да су људи били свесни своје одговорности, па су тако и резултати прави пресек актуелне воље народа.

Нас Слободаре посебно радује одговоран однос свих политичких првака који су баш како смо ми све време и говорили јавно и на делу показали да у Републици Српској нема никога ко се бави издајом националног интереса. Оно што је сада приоритет је да се кампања што пре заборави и да се седне за преговарачки сто и направи што шири политички договор о начину вођења Републике Српске у наредном периоду. Такође, јако је важно да се политичким договором смире тензије и омогући надлежним државним органима да што пре реше случај убиства Давида Драгичевића.

Најискреније честитамо победницима избора и желимо им да имају снаге да сигурним кораком воде Републику Српску у наредном периоду који ће бити препун искушења.

Живела Република Српска!

Србија НЕЋЕ у НАТО!

Поводом посете нашој држави Генералног секретара НАТО-а, Јенса Столтенберга Народни слободарски покрет ће у Народну скупштину доставити предлог Закона о војној неутралности Србије. Овиме још једном хоћемо да поручимо да Србија неће у НАТО и да је то опредељење више од деведесет процената становништва. Такође, на овај начин желимо да пошаљемо поруку државном врху да се питање војне неутралности Србије мора решити институционално како бисмо смањили притисак који НАТО сада врши на регион кршећи све демократске норме, а што се посебно могло видети на примеру Црне Горе или у актуелној ситуацији у Македонији где евро-атлантски емисари попут Јоханеса Хана јавно поручују да је циљу утеривања ове земље у НАТО апсолутно све дозвољено.

Слобода је избор!

Информативна служба Народног слободарског покрет

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!