Прочитај ми чланак

КРЕТЕНИ, МАЛТРЕТИРАТЕ РОДИТЕЉЕ ДЕЦЕ КОЈА СЕ ЛЕЧЕ Сергеј одговорио на нападе медија

0

Сергеј Трифуновић се опет огласио на друштвеној мрежи Твитер, и реаговао на натписе медија о начину функционисања његовог хуманитарног фонда "Подржи живот".

Глумац је написао да „да би било хумано да неко из државе веже М. Лађевића, С. Миловановића, Ану Марковић, Миљану Лесковац, Гоxyја и Гагу, јер они упорно малтретирају родитеље деце која се лече и немају паметнија посла“, као и да „они требају да се хоспитализују“.

На снимку се јасно види мајка која је у болници у Турској са својим дететом и која јасно поручује да ратове који новинари воде са Сергејом, воде искључиво са њим, а да родитеље не уплићу у све то. Да докази постоје и да престау више са подизањем хајке.

– Добар дан обраћам се челницима новина „Телеграф“ , ево као што видите Анђела је у Аџибадему, у болници Аџибадем у Турској. Ово што пишете да сам ја дала изјаву за новине да моје дете нема лечење и да моје дете чека лечење, баш сте се грдно преварили, јер како видите моје дете и те како има лечење и моје дете је у и те како доброј болници и све то захваљујући господину Сергеју Трифуновићу кога овом приликом поздрављам као и моја ћерка. Велики поздрав и за челнике фондације „Подржи живот“ то су Катарина и господин Ратомир. Тако да молим вас престаните са том хајком против Сергеја што се мене тиче, да узимате мене у уста. Све што имате решите са њим. Немојте преко нас којима он јако помаже, он нашој деци и те како помаже, тако да престаните више да дижете ту хајку и да стављате себе у први план. Ваше ратове водите сами, немојте нас родитеље уплитати у то јер као што видите докази постоје, јако је јадно то што радите. Пријатно.

Подсећамо, против глумца Сергеја Трифуновића и његове фондације „Подржи живот“ поднета је кривична пријава за дело преваре. Кривичну пријаву поднео је Савет за мониторинг, људска права и борбу против корупције Транспарентност.

Након писања једног листа да је новац за лечење деце злоупотребљен у хуманитарној организацији „Подржи живот“, министар здравља Златибор Лончар најавио је у Скупштини Србије да ће од надлежних тражити да спроведу контролу трошења новца.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!