Прочитај ми чланак

НАЈБОГАТИЈИ СРПСКИ КЛИНАЦ ОПЕТ ШОКИРА Досадио му ламборгини, па је сео у нови ауто

0

Младић, пореклом из Србије, који живи у Швајцарској а на Инстаграму се представља као "Богати црни пантер" постао је познат јавности по снимцима на којима се види како вози ламброргинија брзинама вишеструко већим од дозвољених.

Да ли му је супераутомобил марке ламборгини, иначе поклон који је добио за осамнаести рођендан досадио, или једноставно воли да мења, тек сада се на улице вратио са новом бесном машином коју вози брзином већом од 300 km/h.

Овога пута додао је гас у аутомобилу марке „BMW“ M6, чија вредност се креће од око 120 хиљада евра, па навише.

Након што је објавио снимак, он је у коментару упитао своје пратиоце „Како вам се чини М6?“, а онда је уследила гомла коментара. Неки од чланова нису му веровали, па су написали „Нема шансе да идеш том брзином која показује казаљка , зајебао те снимак који показује напоље изван аута ограду.“

 

Be real 🤙🏾😊

A post shared by @ richblackpanther on

Ово је само један у низу оваквих снимака насилничке вожње на којима експериментише са луксузним аутомобилима.

Подсетимо, младићу кога многи називају најбогатијим клинцем у Србији, заправо живи у Швајцарској, а у жижу јавности доспео је након снимка прославе свог пунолетства на којем је, као поклон за рођендан, управо добио скупоценог „ламборџинија“.

 

Kako vam se cini m6 ljudi? 😆

A post shared by @ richblackpanther on

За време његовог боравка у Србији, Паркинг сервис однео му је аутомобил због непрописног паркирања, а он је морао да чека овлашћење фирме из Швајцарске на коју се овај аутомобил заправо води, како би подигао возило по којем се прославио на друштвеним мрежама и изазвао пажњу јавности.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!