Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – Светом владају илуминати и ционисти (Вук Јовановић – човек изнутра)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је истраживачки новинар Интернационалне федерације новинара (ИФЈ) из Брисела, Вук Јовановић. Тема емисије је била како илуминати и ционисти владају светом и какве то све има последице на Србију, Србе и народ Србије.

„Страни амбасадори путем својих својих слугу владају Србијом. Чак и бивши амбасадори, као што Вилијем Монтгомери још су веома утицајни у нашој држави. Он је довео на власт и Александра Вучића. И Вишекруна, бивши блиски сарадник садашњег председника Србије, је у свом интервјуу истицао да је бивши амерички амбасадор улазио код њега без куцања, устврдио је Јовановић додавши:

„Монтгомери је био и остао и даље главни намесник Балкана. Ја то знам јер га лично познајем од првих дана када је дошао Београду, 1975.г, Ми смо се дружили, играли заједно тенис и сарађивали. Он је био предиспозициран, већ пре 40 година да буде овде и да руководи са нама.”

У емисији се говорило и о томе како је функционисао некадашњи комунистички ДБ, како англосаксонске службе у Србији постављају своје људе да владају српском државом, какве у свету сукобљавају ционисти и илуминати да би владали нашом планетом, као и како је владајућа елита Запада утонула у разврат, неморал и корупцију и тиме заразила цело човечанство.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

 

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.