Прочитај ми чланак

АЛАРМАНТНО Цензура никад јача, родољубиви медији пред гашењем!

0

Притисци су све јачи и прете да угазе и оно мало истине која се провлачи кроз српски медијски муљ. Ово је једини начин да новинарство у Србији буде слободно.

У Србији би, по свему судећи, ускоро могли да постоје само режимски медији, односно они који ће подржавати актуелну власт, али и окупацију земље од стране Запада.

Портал „Србин инфо” је један од ретких медија, који годинама опстаје на ветрометини и који одбија да буде било чији пропагандиста, нарочито не оних који зарад личних интереса наносе штету српској идеји, свим грађанима Србије и Србима у расејању.

За своју независност плаћамо велику цену. Ипак, не одустајемо. Истину и родољубиву и слободарску уређивачку политику нећемо мењати без обзира на притиске и уцене.

А њих је све више и све су јаче. Прете да угазе и оно мало истине која се провлачи кроз српки медијски муљ.

Да бисте добили независне, објективне, брзе и тачне информације, потребно је да медији које свкодневно читате имају сигуран извор прихода.

Слободни медији су само они који се не финансирају из државних (како из домаћих, тако и иностраних) фондова или од стране тајкуна, странака, великих корпрорација…

За рад једног независног, родољубивог медија као што је Србин.инфо, потребан је буџет који ће омогућити да десетак уредника, новинара и сниматеља нашег портала могу да производе што већи број ауторских текстова, фото и видео прилога у којима ће се водити само истином, а не интересима Александра Вучића, НАТО и ЕУ фондова, тајкуна и политичких странака.

То значи да је довољно да неколико хиљада читалаца (што је мање од три одсто оних који посећују портал Србин.инфо) донацијом подрже наш рад на месечном нивоу.

На тај начин би народ и читаоци били они који финансирају српске медије, а не странци и сви они који би да живе на грбачи обичног човека.

Уколико сте у могућности, помозите донацијом рад вашег омиљеног портала, без обзира на то да ли је реч о сајту „Србин инфо” или неком другом порталу, јер је то прави начин да се спречи медијска окупација Србије.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Уредништво портала Србин инфо