Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Нисмо дали Косово ни под већим притисцима, зашто данас да га дамо

0

Председник Двери, Бошко Обрадовић истакао је да су га жестоки напади режимских медија уверили у исправност одлуке о формирању Савеза за Србију, и додао да се у Савезу нико не одриче својих појединачних идентитета, политичких програма и аутономије у деловању, али да су сви одлучили да се уједине „због промене лошег система власти у Србији и због очувања Космета у саставу Србије“.

„Ствара се највећи опозициони блок у последњих 15 година на политичкој сцени и то је драстичнa промена. Једино што ми желио данас у Србији, то је да се овде врати нормалан живот. Сада нису нормални ни медији, ни избори, народна скупштина, живот, привреда и иза свега стоји неко ко то рекламира. Под много већим притисцима нисмо дали Косово и Метохију због чега данас да га дамо”, рекао је Обрадовић на трибини Савеза за Србију синоћ у Краљеву. 

Бошко Обрадовић
председник ПГ Двери и
члан Одбора за Косово и Метохију НСРС

ŽОн је такође додао да се данас обележава још један велики јубилеј, тачно седам година од када Александар Вучић није изашао ни на један телевизијски дуел са било ким из опозиције рекавши да се овакве политичке кукавице не памте.