ДРАМАТИЧНО у ВАЉЕВУ: Још један ратни ветеран пробио шаку

19

Ратни војни ветеран Гојко Арсеновић (64) управо је пробио шаку ексером. Ово је за последњих 24 сата други случај самоповређивања чланова Удружења бораца и ратних војних инвалида који већ четврти дан штрајкују глађу у Ваљеву тражећи од државе да испуни 11 захтева везаних за побољшање егзистенције ратних војних инвалида и породица палих бораца у Србији.

Пре њега, леву шаку је пробио Љубомир Брадић, председник овог Удружења и генерални секретар Удружења бораца Србије ратова деведесетих.

Фото: Вести

Десет ратних војних инвалида и ветерана већ четврти дан штрајкују глађу у седишту Удружења у центру Ваљева, међутим, како их до сада нико није озбиљно схватио, они су екстремно радикализовали штајк.

Између осталог, они траже да се ратним војним инвалидима који не раде омогући лечење у државним домовима здравља и болницама, као и да се реши проблем оних којима је због неизмирених обавеза искључена струја.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!