Прочитај ми чланак

СРПСКИ СЕЛЕКТОР ВОЛИ ТОМПСОНА – Крстајићу се СВИЂА фотка са усташком маскотом!

0

Крстајић: 'Лајкујем' Иванове слике, Томпсона нисам препознао

Селектору српске фудбалске репрезентације Младен Крстајић је супер што се његов велики пријатељ Иван Ракитић фотографисао на прослави у Загребу са усташким кловном Томпсоном

Хрватски фудбалер је у понедељак током дочека у Загребу направио фотографију са Томпсоном, певачем који се прославио стиховима о убијану Срба и тај сусрет је пропратио речима:

– Стигао је краљ! Један једини!

Уместо да се, макар, направи да не види гаф свог пријатеља, ако већ не жели да му то замери, Младен Крстајић је ту фотографију на инстаграму – „лајковао“! Њему се допало са каквим „краљем“ се сликао Иван Ракитић у јеку прославе.

Необјашњив и невероватан потез селектора фудбалске репрезентације Србије Младена Крстајића!

Крстајић: ‘Лајкујем’ Иванове слике, Томпсона нисам препознао

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да увек „лајкује“ фотографије Ивана Ракитића на друштвеним мрежама и да на у понедељак објављеној није препознао Марка Перковића Томпсона.

„Искрено, Иванове слике лајкујем свуда где год се појаве аутоматски, тако је било и овог пута. Сигурно то нисам урадио да бих подржао Томпсона који је отворено против Србије и српског народа. Нити сам га препознао на слици, нити ме он занима, нити желим да чујем за њега, нити било шта слично. Ко ме и мало познаје, зна колико волим своју земљу и свој народ, а поштујем друге“, рекао је Крстајић.

Ракитић је је по доласку у Загреб на свом Инстаграму објавио фотографију са Томпсоном, у чијем опису пише „Стигао је краљ…Један једини… Идемо Хрватска“.

Крстајић и Ракитић су дугогодишњи пријатељи, а обојица су уочи Светског првенства у Русији, али и током Мундијала, неколико пута спомињали колики значај има њихово пријатељство.