Прочитај ми чланак

ДА ЛИ ВУЧИЋ СПРЕМА ЦЕНЗУРУ ИНТЕРНЕТА и затварања медија пред издају Косова?

0

СНП “Наши” обраћа се јавности са сумњом да Александар Вучић спрема обрачун са свим политичким неистомишљеницима на тај начин што ће увести цензуру интернета и свих медија који нису под његовом контролом.

Као што је свима добро познато Александар Вучић контролише већину медија у Србији, неке лично оснива, а неки су на његовом платном списку и финансира их из црних фондова.

Преко медија Вучић апсолутно контролише јавно мњење и грађанима Србије форматира мишљење од догађаја до догађаја. Баш онако како је то радио и деведесетих година, наслови који су били актуелни тада, нису се променили ни до данашњих дана. О томе нам најбоље сведочи лист Информер.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Међутим, како то обично бива код диктатора попут Вучића показало да се ипак сви не могу бити исконтролисани и да постоји велики број слободних интернет портала и Фејсбук који му заправо и највише смета.

Управо због тога, протеклих дана смо могли видети различите акције из његове кухиње попут “тровања воде у Београду” које Вучићу служе као изврстан параван како се обрачунати са неистомишљеницима и лажима на интернету “и да се врло брзо мора пронаћи модел да се томе стане на крај”, што је била једна од изјава Александра Вучића као и Небојше Стефановића која се вртела читав дан на телевизији. А коју се касније као папагаји понављали њихови плаћени аналитичари.

Овакве изјаве да се мора стати ширењу лажи које долазе са Фејсбука и слободних портала су управо оно што је неопходно Александру Вучићу пред најављену издају Косова.

На тај начин биће контролисан и последњи вид бунта и отпора човеку који је умислио да је ВЕЛИКИ БРАТ и му је лично од Бога дато право да контролише не само шта ћемо писати и рећи, већ шта ћемо и мислити.

Најгоре у читавој ситуацији је што ово Вучићу није први пут да покушава тако нешто.

 Сетимо се се његовог министровања у време Слободана Милошевића и како су се гасили медији, али и како су завршавали поједини новинара после медијских прогона и линча које је предводио Александар Вучић.

Сада је ситуација много озбиљнија, а тај бивши министар информисања је председник Србије и управо он треба да спроведе издају.

Милите о томе.